Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Ny medarbetare – Samer Dirawi

2018-04-11
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Varmt välkommen till Uppstukteamet Samer Dirawi. Samer som sedan en dryg månad tillbaka är vår nya ekonomiansvarige på Uppstuk. Dags att få lära känna Samer lite bättre.

Vem är du?
Jag är en driven ekonom som är född och uppvuxen i Uppsala. Jag har studerat Ekonomie kandidatprogrammet på SLU och har en varierad erfarenhet av ekonomi och administration. Sedan ett år tillbaka är jag anställd som ekonomiansvarig på Barnombudet i Uppsala Län samt projektanställd för ett av organisationens Arvsfondsprojekt, Barnrätt för alla.

 

Vad var det som lockade dig till att söka till Uppstuk?
Under min studietid hade jag som student önskat komma i kontakt med ett företag som Uppstuk, då ingång till arbetsmarknaden var svår för studenter. Att vara med och främja det värdefulla arbetet som Uppstuk gör är en stor anledning till att jag valde att söka tjänsten.

 

Vad är din roll på Uppstuk?
Som ekonomiansvarig är det min uppgift att tillsammans med VD förvalta företagets ekonomi. Inom mitt ansvarsområde finns en mängd intressanta arbetsuppgifter som jag ansvarar kring. Jag sköter bland annat den löpande bokföringen, skapar kund- och leverantörsfakturor, sköter arbetet med löner och ser till att deklarationen administreras i tid samt övrigt ekonomiskt arbete.

 

Hur skulle du beskriva dig själv med en mening?
En målmedveten person som ständigt söker efter utvecklingsmöjligheter.

 

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden gillar jag att umgås med mina nära och kära.

 

Finns det något speciellt du vill genomföra i din nya roll som Ekonomiansvarig på Uppstuk?
I min roll önskar jag att jag tillsammans med mina fantastiska kollegor fortsätta stärka det värdefulla arbetet som Uppstuk bedriver. Att få vara med och marknadsföra företaget och dess betydelse ser jag som en självklarhet.

 

Var ser du dig själv om 5 år?
Jag går nog i samma fotspår och arbetar för ett företag som i grund och botten har ett gott syfte. Det är en ära att arbeta för två fantastiska arbetsgivare som Uppstuk och Barnombudet i Uppsala Län.

 

Favoritcitat?
When you want to succeed as bad as you want to breathe then you’ll be successful – Eric Thomas