Vill du bli kontaktad?

Student

Meriterande arbete innan examen

Uppstuks mål är att hjälpa drivna och duktiga studenter ut på arbetsmarknaden. Detta via spännande konsultuppdrag, relevanta för det du valt att studera, under tiden du studerar och efter examen. Konsultuppdragen varierar i omfattning från några timmar i veckan till arbet på heltid. Vi matchar uppdragen mot vad som passar dig. Vi värdesätter all din kompetens, såväl akademisk som egna projekt och tidigare arbeten.

Varje student är unik och det är något vi tar vara på. Genom att både jobba med att hitta rätt studentkonsult till inkomna uppdrag och att hitta rätt uppdrag för just din kompetens blir vi experter på att sätta rätt person på rätt plats. Registrera dig i vårt konsultnätverk idag!

Hur blir man studentkonsult?

Hej! Mitt namn är Sofia och jag är HR-chef på Uppstuk. Det är jag som ansvarar för företagets rekrytering och bemanning.  Kickstarta din karriär genom att bli studentkonsult hos oss på Uppstuk antingen genom att registrera dig i vårt kandidatnätverk eller genom att söka något av våra utlysta lediga jobb. Detta gör du via vår nya karriärsida. Lycka till!

Sofia Maier
HR-chef

Senaste jobben

There are currently no vacancies.

Se fler jobb >>

Hur är det att vara konsult?

Månadens konsult Caroline Johansson

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Denna månad är det Life science för hela slanten! Caroline Johansson berättar…

Läs nyheten >>

Månadens konsult – Simon Von Knorring

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Denna månad får vi läsa om Simon von Knorring som jobbat med ett…

Läs nyheten >>

Månadens konsult Emma Narving

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Denna månad är det Emma Narving som bjuder på lite sommarstämning från sitt…

Läs nyheten >>

Konsultcitat

Under mina två år på Uppstuk har jag fått arbeta med flera intressanta uppdrag, både ensam och med personer från andra utbildningar. Det har varit både lärorikt och utmanande, och jag tror absolut att mina erfarenheter från Uppstuk gör mig mer attraktiv på arbetsmarknaden i framtiden.

— Vilhelm Rydén, Konsult, 2012-2014

Min bästa erfarenhet som konsult på Uppstuk kommer från att ha haft uppdrag på små och stora företag, vilket hjälpt mig förstå vilken typ av arbetsplats jag trivs bäst på. Dessutom har jag skaffat mig erfarenhet och ovärderliga kontakter! Alla borde ta vara på det Uppstuk har att erbjuda!

— Annica Löfling, Konsult, 2014

På Uppstuk har jag haft flera roliga uppdrag som givit mig arbetslivserfarenhet på ett sätt som varit lätt att kombinera med mina studier.

— Adam Byström, Konsult, 2015

Jag är väldigt nöjd med min anställning på Uppstuk och hela kontakten har känts rak, enkel och smidig. Toppen!

— Olle Gustafsson, Konsult 2015