Vill du bli kontaktad?

Student

Meriterande arbete innan examen

Uppstuks mål är att hjälpa drivna och duktiga studenter ut på arbetsmarknaden. Detta via spännande konsultuppdrag, relevanta för det du valt att studera, under tiden du studerar och efter examen. Konsultuppdragen varierar i omfattning från några timmar i veckan till arbet på heltid. Vi matchar uppdragen mot vad som passar dig. Vi värdesätter all din kompetens, såväl akademisk som egna projekt och tidigare arbeten.

Varje student är unik och det är något vi tar vara på. Genom att både jobba med att hitta rätt studentkonsult till inkomna uppdrag och att hitta rätt uppdrag för just din kompetens blir vi experter på att sätta rätt person på rätt plats. Registrera dig i vårt konsultnätverk idag!

Hur blir jag studentkonsult?

Hej! Mitt namn är Sofia och jag är HR-chef på Uppstuk. Det är jag som ansvarar för företagets rekrytering och HR-processer. Som student har du chansen att få relevant erfarenhet parallellt med dina studier genom att bli studentkonsult hos Uppstuk. Ta första klivet genom att registrera dig i vårt kandidatnätverk, connect, eller genom att söka något av våra lediga jobb via vår karriärsida. Lycka till!

Sofia Maier
HR-chef

Hur är det att vara konsult?

Månadens konsult Caroline Johansson

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Denna månad är det Life science för hela slanten! Caroline Johansson berättar…

Läs nyheten >>

Månadens konsult Oskar Klavebäck

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Denna månad är det Oskar Klavebäck som ger en inblick i ett…

Läs nyheten >>

Månadens konsult Johan Thorell

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i vad våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Först ut är Johan Thorell, konsult på Rikshem.   Vad är…

Läs nyheten >>

Konsultcitat

Tiden på Uppstuk gav mig mycket bra jobberfarenhet, och framförallt en god förberedelse inför den arbetsmiljö som ofta väntar efter studierna. Som anställd hos Uppstuk får man kontakt med potentiella framtida arbetsgivare liksom en bra uppfattning om hur det är att jobba i projekt. Att ha denna erfarenhet redan innan man tar examen är mycket värdefullt.

— Oscar Elkan, Konsult, 2015

På Uppstuk har jag haft flera roliga uppdrag som givit mig arbetslivserfarenhet på ett sätt som varit lätt att kombinera med mina studier.

— Adam Byström, Konsult, 2015

Roligt och utmanande att få prova på att arbeta med de metoder som man har lärt sig på universitet

— Sanel Ferhatovic, Konsult, 2015

I vårt konsultuppdrag via Uppstuk fick vi i uppdrag av ett litet
bolags VD att analysera hur bolaget kunde arbeta bättre med
kvalitetssäkring av arbetsprocesser. Vi fick stor frihet och ansvar
att intervjua olika delar av personalen och presentera konkreta
förbättringsförslag för bolagets VD. Det ansvaret och de
arbetsuppgifterna jag fick under uppdraget har gett mig värdefull
erfarenhet som definitivt varit till nytta i en bred variation av
senare arbetssituationer

— Ludvig Nylin, Konsult, 2015