Vill du bli kontaktad?

Student

Meriterande arbete innan examen

Uppstuks mål är att hjälpa drivna och duktiga studenter ut på arbetsmarknaden. Detta via spännande konsultuppdrag, relevanta för det du valt att studera, under tiden du studerar och efter examen. Konsultuppdragen varierar i omfattning från några timmar i veckan till arbet på heltid. Vi matchar uppdragen mot vad som passar dig. Vi värdesätter all din kompetens, såväl akademisk som egna projekt och tidigare arbeten.

Varje student är unik och det är något vi tar vara på. Genom att både jobba med att hitta rätt studentkonsult till inkomna uppdrag och att hitta rätt uppdrag för just din kompetens blir vi experter på att sätta rätt person på rätt plats. Registrera dig i vårt konsultnätverk idag!

Hur blir man studentkonsult?

Hej! Mitt namn är Sofia och jag är HR-chef på Uppstuk. Det är jag som ansvarar för företagets rekrytering och bemanning.  Kickstarta din karriär genom att bli studentkonsult hos oss på Uppstuk antingen genom att registrera dig i vårt kandidatnätverk eller genom att söka något av våra utlysta lediga jobb. Detta gör du via vår nya karriärsida. Lycka till!

Sofia Maier
HR-chef

Senaste jobben

There are currently no vacancies.

Se fler jobb >>

Hur är det att vara konsult?

Månadens konsult Johan Thorell

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i vad våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Först ut är Johan Thorell, konsult på Rikshem.   Vad är…

Läs nyheten >>

Månadens konsult Jesper Jansson

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Denna månad får vi en inblick i affärsområdet IT, där Jesper Jansson berättar…

Läs nyheten >>

Månadens konsult – Nils Simonsson

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Oktober kickar igång med en inblick i företaget KPMG och konsultens Nils Simonssons…

Läs nyheten >>

Konsultcitat

Tiden som konsult på Uppstuk var väldigt bra för mig under övergångstiden mellan studier och arbetsliv. Den dagliga kontakten med människor från olika kulturer och bakgrund är något som jag kommer bära med mig hela livet!

— Tomas Algotson, Konsult, 2016

I vårt konsultuppdrag via Uppstuk fick vi i uppdrag av ett litet
bolags VD att analysera hur bolaget kunde arbeta bättre med
kvalitetssäkring av arbetsprocesser. Vi fick stor frihet och ansvar
att intervjua olika delar av personalen och presentera konkreta
förbättringsförslag för bolagets VD. Det ansvaret och de
arbetsuppgifterna jag fick under uppdraget har gett mig värdefull
erfarenhet som definitivt varit till nytta i en bred variation av
senare arbetssituationer

— Ludvig Nylin, Konsult, 2015

Genom att arbeta som konsult på Uppstuk fick jag en förståelse för kommunikationen mellan kunder och företag. Det gav också en väldigt bra kontakt med arbetslivet!

— Elsa Härdelin, Konsult, 2014-2015

Jag är väldigt nöjd med min anställning på Uppstuk och hela kontakten har känts rak, enkel och smidig. Toppen!

— Olle Gustafsson, Konsult 2015