Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Uppstuk på konferens

2015-04-27
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Förra helgen var två personer ur vår ledningsgrupp på konferens i Lund och träffade motsvarigheterna på de andra studentdrivna konsultbolagen i Sverige. Det var en inspirerande dag med workshops i försäljning, rekrytering och kommunikation. Syftet med konferensen var att utbyta erfarenheter och stärka relationerna mellan studentbolagen. Det var minst sagt en lärorik dag där vi fick lära oss av varandras erfarenheter och diskutera framtida utmaningar.

Uppstuk tackar Lunicore för deras fantastiskt bra initiativtagande, CTK, Handels Consulting, Handels Marketing och Akretus för deras engagemang och för de råd vi fått!