Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

En ny hemsida!

2015-08-31
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Som vi skrivit så många gånger tidigare så växer vi så det knakar. Vi har utökat antalet medarbetare internt på Uppstuk och skickar iväg konsulter på uppdrag för fullt ut på nya uppdrag. Vi har även strukturerat upp ledningsgruppens och affärsområdeschefernas (tidigare projektledarnas) arbetsuppgifter för att möta framtida behov och för att kunna ge närmare kontaktväg för våra kunder och mer stöd till våra konsulter.

För att göra det lättare för studenter som är intresserade av att jobba som konsulter under sin studietid har vi också skapat Uppstuks konsultnätverk. Det är ett nätverk där studenter kan registrera sig för att bli kontaktade rörande arbetsmöjligheter som matchar studentens intressen och kunskap. Vi har även utökat funktionerna på vår sida med lediga jobb så att det går att söka och filtrera för att hitta just de jobb man själv är intresserad av.

Mitt uppe i detta har vi dessutom planerat, funderat, fixat och donat på vår nya hemsida som vi med glädje nu kan lansera.
Lite mindre uppdateringar och buggfixar kommer rullas ut den närmaste tiden så om du hittar någon liten bugg får du gärna höra av dig till vår kommunikatör på adam.bystrom@uppstuk.se.