Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Personalmöte på Uppstuk

2015-11-03
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Förra veckan hade vi personalmöte på Uppstuk där vi bjöd in alla våra konsulter som jobbat under året och hade genomgång av alla de förändringar vi genomfört och tillsammans diskutera de utvecklingspunkter vi ska driva den närmaste framtiden.

2015-10-28 17.41.30Uppstuks snabba utveckling under det senaste året varit väldigt rolig och det är härligt att kunna skicka så mycket duktiga konsulter på uppdrag ute hos våra kunder. I och med vår tillsättning av affärsområdeschefer jobbar vi nu ännu närmare våra konsulter för att kunna ge dem det stöd de behöver för att kunna fortsätta göra ett grymt bra jobb. Som en del i detta kommer vi kontinuerligt hålla dessa personalmöten samt affärsområdesmöten där vi samlar våra konsulter och diskuterar pågående uppdrag, nyheter och Uppstuks fortsatta utveckling.