Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Tim Pettersson blir ny VD för Uppstuk

2015-12-15
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

tim-pettersson-1Uppstuks mingelkväll offentliggjordes att Uppstuk nu fått en ny VD, Tim Pettersson, som tidigare var vice VD på företaget.

”Jag är väldigt stolt och tacksam för det förtroendet jag har fått för att fortsätta utveckla Uppstuk framåt. Det är ett förtroende som jag tänker förvalta på absolut bästa sätt varje dag och fortsätta utveckla Uppstuk framåt. Vi ser en enorm utvecklingspotential för Uppstuk med fantastiska anställda både konsulter och de som arbetar internt. Tillsammans med våra kunder och samarbeten så ser vi till att framtiden tillhör Uppstuk.” säger Tim.

 

 

 

klara-maria-mach-1

Klara-Maria Mach, som suttit på posten sedan 2013 lämnar nu uppdraget för att ta sig an nya utmaningar. ”Jag har haft äran att få följa bolaget i två och ett halvt år, jag har sett hur Uppstuk har växt och utvecklats men nu är det dags för mig att lämna över facklan. Under min tid på Uppstuk har jag fått arbeta med många drivna studenter och haft spännande samarbeten med kunder samt olika studentföreningar i Uppsala . Nu ser jag fram emot att följa företagets fortsatta framgång.” säger Klara-Maria.

Under sin tid som VD har Klara-Maria bland annat infört flera nya affärsområden, utökat antalet anställda och skapat nya samarbeten, bland annat med Uppsala systemvetare.