Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Vilka är vi? – Life Science

2016-02-25
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Många av er har läst och uppskattat vår artikelserie Månadens konsult och nu kommer nästa insikt i Uppstuks vardag. Vilka är vi?, en artikelserie där Ni kommer träffa oss som jobbar internt på Uppstuk. Men oroa er inte, Månadens konsult kommer fortsätta.

Life Science är affärsområdet som tar vara på duktiga och drivna studenter med bakgrund i allt från bioinformatik och kemiteknik till farmaci. Vi kan leverera kompetenta konsulter samtidigt som studenterna får relevant arbetslivserfarenhet. Uppstuk levererar konsulter till stora såväl som små företag i allt från ett fåtal timmar i veckan till heltid, vilket gör att du som student kan hitta ett jobb som fungerar för din situation.

I dagsläget har vi studenter ute både på våtlab, som valideringsingenjörer och även inom analys och utvärdering. Fler studenter är ute på heltid men det finns även projekt samt uppdrag som är mindre omfattande. Ett tips om du studerar och skulle vilja testa på att arbeta någon dag ibland, är att söka in till vår konsultpool inom Life Science, där får du möjlighet att arbeta men kan säga nej om skolan inte tillåter just då.

 

5 snabba med affärsområdeschefen – Elisabeth Huss

elisabeth-huss-1
Vad är det du pluggar?
Civilingenjör inom molekylär bioteknik, läser nu sista året på Entreprenörskolan som ger mig en bredare examen.
Hur skulle du beskriva dig själv med en mening?
Att jag är energisk och gillar att testa nya saker, gärna där jag utmanas.
Vad gör du helst på fritiden?
Åker skidor eller snowboard
Vad är roligast med ditt jobb?
Att det är varierande, jag lär mig mycket och får många kontakter både med studenter men även när jag är på mingel och träffar kunder
Vad är det bästa med Uppsala enligt dig?
Uppsala är en himla mysig stad med mycket kunskap, trots att staden är relativt stor känns den som en småstad.