Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Vilka är vi? – Ekonomi och Marknad

2016-03-14
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Här kommer nästa del i vår artikelserie, Vilka är vi?, där våra affärsområdeschefer får berätta lite om sig själva. Idag är det Elin Fornbrandt, affärsområdeschef för ekonomi och marknad som får stå i rampljuset.

 

Jag är ansvarig för affärsområdena Ekonomi och Marknad, två områden som går lite hand i hand. Inom dessa områden erbjuder vi våra kunder drivna studenter som läser till att bli ekonomer, marknadsförare, eller med utbildning/kurser med anknytning till dessa områden.

Uppdragen inom områdena kan bestå av allt ifrån exempelvis bokföring och revision till marknadsundersökningar och marknadsplaner. Ekonomi och marknad är två växande områden där intresset från kunder förväntas öka, vilket vi på Uppstuk verkligen välkomnar.

 

5 snabba med affärsområdeschefen – Elin Fornbrandt

Vad är det du pluggar?
Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning internationell marknadsföring. Idag jobbar jag på Uppstuk och som butiksansvarig på Designtorget. Jag pluggar även till inredare och homestagingkonsult på halvfart på distans.
Hur skulle du beskriva dig själv med en mening?
Att jag är utåtriktad, glad och kreativ och tycker om när det är mycket på gång.
Vad gör du helst på fritiden?
Jag tycker mycket om att träna i alla former, men det blir främst löpning för tillfället. Sedan tillbringar jag så mycket tid jag kan med kära vänner och med min familj.
Vad är roligast med ditt jobb?
Det som jag älskar med mitt jobb på Uppstuk är att jag ständigt får komma i kontakt med nya människor, både duktiga och drivna studenter samt att jag får en insikt i både stora och små företag. Inget möte är det andra likt.
Vad är det bästa med Uppsala enligt dig?
Uppsala är en väldigt mysig stad där det alltid händer något. Alla nationer och studenter skapar en speciell stämning i staden, vilket jag inte upplevt någon annanstans. Svårslaget!

 

Du har väl inte missat vår artikelserie Månadens konsult, där våra konsulter delar med sig av sin vardag?!