Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Vilka är vi? – Energi och Teknik

2016-04-01
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Här kommer nästa del i vår artikelserie, Vilka är vi?, där våra affärsområdeschefer får berätta lite om sig själva. Denna vecka är det Joakim Englund som presenterar sig. Joakim är affärsområdeschef för Energi och Teknik, en tjänst som just nu finns ute att söka.

Inom affärsområdena Energi och Teknik tar vi vara på kunskapen hos studenterna på universitetets civilingejör- och högskoleingenjörsprogram. Våra konsulter arbetar med allt ifrån CAD, bygg, elektronik och miljöfrågor till Energibesparingar, elproduktion eller energikartläggningar. Som student ger vi dig en unik möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper till användning och skaffa dig arbetslivserfarenhet under studietiden.

 

5 snabba med affärsområdeschefen – Joakim Englund

Vad är det du pluggar?
Jag läser slutet av fjärde året på civilingenjörsprogrammet inom energisystem.
Hur skulle du beskriva dig själv med en mening?
Lugn och sansad norrlänning med förkärlek för idrott och rödtjut.
Vad gör du helst på fritiden?
Kollar på sport, nästan allt går bra undantaget hästsport och orientering. Gillar även att laga mat och avnjuta måltidsdryck.
Vad är roligast med ditt jobb?
Det absolut roligaste är hur varierat det är och hur olika alla samarbeten ser ut. Man stöter på en rad olika områden och man får höra om företag som sysslar med grejer man inte visste fanns. Att klura ut sätt att hjälpa dom är helt klart det roligaste. Sen är det alltid kul när saker går i lås och man får sätta konsulter i arbete.
Vad är det bästa med Uppsala enligt dig?
Det bästa med Uppsala enligt mig är tveklöst nationerna!