Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Välkommen Anthony Montgomery

2016-06-02
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Uppstuk har under våren fått en ny affärsområdeschef inom Teknik och Energi som tagit över efter Joakim Englund. Vi välkomnar Anthony Montgomery till gänget och tänkte här låta er läsare lära känna honom lite närmre.

Anthony-1Vem är du? 
Anthony Montgomery heter jag och studerar årskurs 3 på Civilingenjörsprogrammet i Energisystem och är från Hallstahammar från början. Jag gick gymnasiet i Västerås på ABB gymnasiet och hoppade på min nuvarande utbildning direkt efter det, 2013.

Hur skulle du beskriva dig själv med en mening?
Jag skulle beskriva mig som en kille som alltid gör sitt bästa och som alltid försöker tillföra något.

Vad gör du helst på fritiden?
Helst så umgås jag med flickvännen och vännerna eller tränar. Jag tränar basket, gymmar och har nyligen börjat golfa lite också.

Vad är det du tycker är roligast med jobbet och vad ser du fram emot att arbeta mer med?
Det roligaste med jobbet är att det är så himla sköna människor som jobbar här, det är en riktigt bra stämning. Sen är det väldigt roligt och värdefullt att får träffa människor i företagsvärlden. Jag ser fram emot att hjälpa driva Uppstuk framåt och vara med och skapa, till och med mer än vi gjort hittills, att skjuta siffrorna i taket.

Vad är det bästa med Uppsala enligt dig?
Om man inte ska säga ”allt” så måste jag nog säga sammanhållningen. I och med att det är så mycket studenter så blir det naturligt en allmänt riktigt bra sammanhållning i hela staden. Och som student måste man ha upplevt Uppsalas studentliv med nationer och allt och såklart Uppsalas valborgsfirande.

Vart ser du dig om 5 eller 10 år?
Om 5 eller 10 år har jag nog startat min egen energieffektiviseringsfirma. Jag drömmer om att bli egenföretagare och få driva mitt eget bolag i framtiden.

Till sist; ditt favoritcitat? 
Jag säger som Zlatan brukar säga; ”Bollen är rund och allt kan hända”.