Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Vi välkomnar Ludvig Edlund till Uppstuk

2016-07-15
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Vi fick äran att i början av sommaren välkomna vår nya affärsområdeschef inom Ekonomi och Marknad, Ludvig Edlund till Uppstuk. Som traditionen bjuder så har vi ställt några snabba frågor till Ludvig för att även ni läsare ska få lära känna honom:

ludvig-edlund-1Vem är du?
Jag heter Ludvig Edlund och studerar mitt andra år på Ekonomie kandidatprogrammet. Jag kommer ursprungligen ifrån Knivsta, ett stop med pendeln från Uppsala i riktning mot Stockholm. Till skillnad från många andra så tog jag ett par års uppehåll från studierna efter gymnasiet för att arbeta, resa och komma fram till vad jag vill göra i framtiden. Under den perioden hann jag bland annat bo i Kina under ett år för arbete.

Hur skulle du beskriva dig själv med en mening?
Jag sitter sällan still.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås umgås jag gärna med min flickvän eller vänner, gärna ute på valfri nation eller restaurang i Uppsala. Jag försöker att ha saker att göra då jag blir riktigt uttråkad av att bara sitta hemma och glo.

Vad är det du tycker är roligast med jobbet och vad ser du fram emot att arbeta mer med här på Uppstuk?
Det roligaste med mitt nya arbete är momentet att få sälja. Jag gillar kontakten man får skapa med personlig försäljning som vi jobbar med på Uppstuk. Utöver det så gillar jag flexibiliteten, ansvaret och stämningen på kontoret, det är kul att komma till jobbet!

Vad är det bästa med Uppsala enligt dig?
Möjligheten att bara kunna rulla ner på cykeln för att ta en burgare och en öl för mindre än 100kr på valfri nation.

Vart ser du dig om 5 eller 10 år?
Om 10 år driver jag ett företag i veckorna och seglar i skärgården på helgerna.

Ditt favoritcitat?
”Det kommer inga stekta sparvar flygande om du inte själv bemödar dig att göra ditt bästa.” – Kung Carl XVI Gustaf.