Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Välkommen till Uppsala!

2016-08-16
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Välkommen till Uppsala (eller kanske välkommen tillbaka?)!

Uppsala är en fantastisk stad på många sätt; den vackra stadskärnan, dess rika historia och såklart alla Uppsalas studenter. Om du är ny i Uppsala eller i alla fall ny på någon av våra Universitet i staden så kommer du snart märka hur mycket som studentvärlden har att erbjuda. Nationer, kårer, föreningar med flera gör att hela staden pulserar med ständig aktivitet och med unika möjligheter. Utöver alla roliga event, trevliga utekvällar och nya vänner så erbjuder också studentlivet en unik möjlighet att engagera sig, jobba och få kontakter och ovärderlig erfarenhet. Många nationer, kårer och föreningar erbjuder möjligheten att engagera sig inom mängder av olika saker, så som att jobba bakom baren, leda nya studenter rätt eller att leda en hel organisations arbete, bara för att ge några få exempel. Vi på Uppstuk jobbar för att omsätta den kunskap som Uppsalastudenten får till relevant arbetslivserfarenhet och ett försprång ut i arbetslivet.

AllaAffarsomraden

Uppstuk, Uppsala studentkonsulter är ett företag som ägs av bland andra Uppsala universitet holding, Uppsala teknolog- och naturvetarkår, Uppsalaekonomerna och Uppsalaföretag med mål att ta vara på Uppsalastudenternas kunskap. Med vår närhet till både studenterna och näringslivet har vi en unik möjlighet att hitta uppdrag som är anpassade efter studenternas kunskap och förutsättningar, både under tiden dom pluggar men även direkt efter examen. För att spegla studenternas kunskap har vi i dagsläget nio affärsområden som vi aktivt jobbar mot, med målet att kunna leverera hela den bredd av kunskap som finns på stadens universitet.

 

Hur blir man då studentkonsult?

Linnea-HR-Studentsidan-1_v2Ett bra första steg är att registrera sig i Uppstuks Konsultnätverk. Även om utbildningen är samma så vet vi att alla studenter är unika i vad de är bäst på och vad de vill uppnå. Genom att skapa en profil i vårt konsultnätverk så hjälper vi dig att hitta de jobben som går hand-i-hand med det just du vill jobba med. Vårt HR-team hjälper dig att utforma din unika konsultprofil som vi sedan använder för att hitta rätt uppdrag för just dig. Utöver detta så får du som en del i konsultnätverket inbjudningar till olika event och uppdateringar om nya uppdrag med mera. Utöver konsultnätverket så lägger vi kontinuerligt upp annonser på vår hemsida. Passa på att kolla in där för att se om vi just nu har ett uppdrag som passar just dig!

Oavsett vad du väljer att engagera dig inom så uppmanar vi dig att ta vara på den unika chansen du har som student, du kommer inte ångra dig.