Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Du har kunskapen, vi ger dig erfarenheten

2016-08-29
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Välkommen tillbaka alla studenter!

Har du några kurser du ser fram emot extra mycket i höst eller ser du kanske främst fram emot att träffa alla kursare och hänga på nationerna? Du kanske till och med börjar närma dig examen och vill ta vara på terminen för att vara så förberedd som möjligt inför arbetslivet? Varför inte passa på att bli konsult redan nu?

Uppstuk, Uppsala studentkonsulter, är ett företag som ägs delvis av studentföreningar i Uppsala och delvis av Uppsalaföretag med mål att ta vara på Uppsalastudenternas kunskap. Med vår närhet till både studenterna och näringslivet har vi en unik möjlighet att hitta uppdrag som är anpassade efter studenternas kunskap och förutsättningar, både under tiden dom pluggar men även direkt efter examen.

Genom att aktivt sälja in Uppsalas studenter till näringslivet får vi ständigt in uppdrag inom den bredd som speglas av våra affärsområden och studenternas kompetens. Vi lägger kontinuerligt ut annonser på vår hemsida med nya uppdrag men jobbar också väldigt nära med vårt konsultnätverk för att hitta rätt konsult för uppdraget.AllaAffarsomraden

Trots att utbildningen kan vara densamma är varje student unik i dess kunskap, erfarenheter och framtidsvision. Detta är något vi på Uppstuk tar vara på. Genom att registrera dig i Uppstuks konsultnätverk har vi möjlighet att hitta uppdrag som passar just dig och din kompetens. Vårt HR-team hjälper dig att utforma din unika konsultprofil som sedan använder för att hitta rätt uppdrag för just dig. Just nu har vi en stor efterfrågan på kompetens inom våra affärsområden Ekonomi och IT, framförallt i form av redovisningskonsulter respektive webb- och apputvecklare. Låt oss hjälpa dig hitta just ditt drömjobb, registrera dig i konsultnätverket redan idag!

Uppstuk jobbar för att omsätta just din kunskap i relevant arbetslivserfarenhet för att du ska få ett försprång ut i arbetslivet. Men vad är relevant arbetslivserfarenhet?

AnställningsbarJohan Thorell
Energi-konsult på Rikshem
Pluggar Civ. Ing. Energisystem

“Mina främsta arbetsuppgifter hos Rikshem är att bokföra och kvalitetsäkra inkommande energidata för fastighetsbeståndet. Det betyder att informationen som mätare och manuella avläsningar ger behöver vara rimlig innan den förs in i Rikshems energiplattform.“ Läs mer

adam-bystrom-1Adam Byström
IT-konsult och Kommunikatör
Pluggar Civ. Ing. System i teknik och samhälle

“Som IT-konsult på Uppsuk har jag jobbat med flera webbprojekt, bland annat har jag utvecklat en applikation för videosamtal och hemsidor i WordPress. I dagsläget jobbar jag både som konsult och kommunikatör på Uppstuk.” Läs mer

 

CarolineJohanssonCaroline Johansson
Life-Siencekonsult på Q-Linnea
Nyligen examinerad från Civ. ing. Molekylär bioteknik

“Jag jobbar i en instrumentgrupp där en stor del av mina uppgifter är att testa och verifiera nya instrument. Detta innebär bl.a. att jag utformar och genomför testfall och min roll är lite att vara en brygga mellan bio- och instrumentavdelningen.” Läs mer

 

Sofia-Jillefors-OlssonSofia Jillefors Olsson
Konsultpool på större Life-Science företag
Pluggar Civ. ing. Molekylär bioteknik och bioinformatik

“Som del i Uppstuks konsultpool fick jag förfrågningar att jobba och kunde själv välja de pass som passade med plugget, samtidigt som jag fick in foten på företaget. Nu har jag precis börjat min tjänst som Affärsområdeschef för Life-Science på Uppstuk.” Läs mer

 

IMG_4369-2Emma Narving
Marknadskonsult på 1X
Pluggar Mediavetare

“Min främsta uppgift är att utveckla företagets sociala medier, framför allt Instagram och därigenom bygga större varumärkeskännedom.” Läs mer

 

 

Läs mer om vad vi gör i vårt artikelarkiv!

Du kan mer än du tror! Vi tror på Uppsalas studenter och vi vet att de kan leverera.

Välkommen tillbaka till Uppsala!