Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Uppstuk satsar på friskvård

2016-10-28
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Att röra på sig ger energi till kropp och själ. Vi på Uppstuk är därför glada att kunna presentera vårt nya samarbete med Fyrisfjädern. Nu kan vi erbjuda våra anställda möjlighet att gratis spela badminton i deras lokaler.

52zuubjfqlacihm_wfzvUppsala KFUM Badmintonklubb bildades 1962. Från en undanskymd plats de första åren har klubben utvecklats till Sveriges största badmintonklubb med cirka 4 000 medlemmar. Klubben byggde år 1974 Fyrisfjädern, en egen specialhall för badminton.

Föreningen bedriver en stor verksamhet med allt ifrån minibadminton för 4-till 6-åringar upp till elitverksamhet. Under namnet Fyrisfjädern deltar föreningen i det nationella seriesystemet med flertalet lag, från elitserien och nedåt. De är bland annat fjortonfaldiga mästare de sista sexton åren i svenska seniorsammanhang!

Är du anställd har du fått ett mail med mer information till din Uppstuk-mail. Om du har några frågor får du gärna kontakta Tim på tim.pettersson@uppstuk.se.