Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Nytt år och nya medarbetare – Robin Weiderstål

2017-01-23
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Inför 2017 går vi inte bara in med nya målsättningar och visioner. Vi är dessutom många nya interna medarbetare. För att lära känna dessa lite bättre har var och en fått svara på några frågor om sig själv.  Först ut är Robin Weiderstål, ny affärsområdeschef för Ekonomi och Marknad. 

Hej Robin, vem är du?
Jag är 25 år gammal och uppvuxen i Huddinge, söder om Stockholm. Jag har spelat hockey i 16 år och gick på hockeygymnasiet. Efter gymnasiet provade jag på olika ströjobb innan jag tog min kandidatexamen i företagsekonomi vid Högskolan Dalarna och University of Wolverhampton. För tillfället läser jag min andra termin på masterprogrammet i företagande och ledning vid Uppsala universitet. Jag är relativt ny här i Uppsala, men jag har snabbt funnit mig till rätta och trivs kanonbra.

Hur skulle du beskriva dig själv med en mening?
En skojfrisk person, med en stundtals göteborgsinspirerad humor som alltid strävar framåt och söker nya utmaningar.

Vad gör du helst på fritiden?
Tyvärr har jag inte jättemycket fritid vid sidan av skola, jobb och olika volontärprojekt men jag spenderar den tid som finns med min sambo och vänner. Jag försöker även hinna med att träna och följa favoritlaget Djurgården.

Vad är det bästa med att jobba på Uppstuk?
Det bästa med att jobba på Uppstuk är definitivt stämningen, alla ambitiösa och duktiga kollegor samt alla människor jag får möjligheten att komma i kontakt med vid olika evenemang. Dessutom uppskattar jag flexibiliteten som gör att arbetet går att kombinera med skolan.

Finns det något speciellt du vill hinna genomföra under din tid på Uppstuk?
Under min tid på Uppstuk hoppas jag hinna lära mig så mycket som möjligt och utveckla mitt affärsområde. En målsättning är bland annat att få till heltidsuppdrag som sträcker sig över sommarmånaderna.

Var ser du dig själv om 5 år?
Även om jag trivs jättebra i Uppsala har jag om 5 år förhoppningsvis köpt en lägenhet och flyttat hem till Stockholm. Dessutom hoppas jag att jag även då har ett utmanande arbete där jag trivs och har möjlighet att utvecklas. Kanske har jag till och med hunnit komma på mer specifikt vad jag vill göra när jag blir stor.

Ditt favoritcitat?
’’Du missar hundra procent av alla de skott du inte skjuter’’ – Wayne Gretzky.


Vill du komma i kontakt med Robin? Klicka här!