Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Nya medarbetare – Matilda Lund

2017-01-30
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Vi gläder oss att förra veckans presentation av Robin Weiderstål, ny affärsområdeschef för Ekonomi och Marknad, lockade till sig många intresserade läsare. Den här veckan är det dags att lära känna Matilda Lund, vår nya kommunikatör.

Hej Matilda, vem är du?
Jag är 20 år gammal och kommer från Sundsvall. Jag har precis påbörjat min fjärde termin vid Uppsala universitet där jag komponerar en egen kandidatexamen. Hittills har jag hunnit läsa kurser i lingvistik, franska och nu medie- och kommunikationvetenskap. Jag är intresserad av allt som har med språk och marknadsföring att göra och tror på att god kommunikation är avgörande för hur företag står sig på arbetsmarknaden.

Beskriv dig själv med en mening
Språkintresserad, samhällsengagerad student som springer, sjunger, skriver samt sträckkollar SKAM så sent så sömnbehovet snart sätter stopp.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag umgås helst med mina vänner och min familj. Däremellan springer jag gärna intervaller på gymmet eller mellan dansgolven på Uppsalas studentnationer.

Vad är det bästa med att jobba på Uppstuk?
Jag ges fria tyglar att påverka min egen roll, men även Uppstuk överlag. Jag är än så länge ganska ny men jag har redan förstått, och märkt av, att jag kommer att utvecklas enormt under min tid här. Jag får arbeta med varierande uppgifter och utvecklar hela tiden mina kreativa färdigheter. Sist men absolut inte minst får jag arbeta tillsammans med drivna, sociala och otroligt duktiga människor vilket inspirerar mig till att hela tiden sträva efter att prestera bättre.
Finns det något speciellt du vill hinna genomföra under din tid på Uppstuk?
Jag vill att så många studenter och företag som möjligt ska känna till Uppstuk och förstå varför vi är det självklara valet av konsultföretag. För att möjliggöra detta vill jag komma ut och träffa fler studenter och få Uppstuk att synas i fler facebookflöden.  
Var ser du dig själv om 5 år?
Om 5 år jobbar jag med kommunikation och PR för en större organisation, antagligen i Stockholm. Jag hoppas att jag där, precis som här, ges möjlighet att påverka miljön jag befinner mig i och att jag ständigt utvecklas. Förhoppningsvis har jag också en examen från Berghs.
Ditt favoritcitat?
”Ta ingen skit!” – Grynet