Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Nya medarbetare – Emmanuel Johansson

2017-02-13
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Det är dags att lära känna en av våra nya medarbetare. Nedan svarar Emmanuel Johansson, Uppstuks nytillträdda ekonomichef,  på några frågor om sig själv. Vi önskar honom varmt välkommen till teamet!

Vem är du?
Jag är 24 år gammal och läser under våren min fjärde termin på kandidatprogrammet i ekonomi vid Uppsala universitet. Några av mina barndomsår spenderades i Indien, men annars är jag uppvuxen i Uppsala. Jag läste naturvetenskapligt program på gymnasiet men att det så småningom skulle bli ekonomi stod egentligen klart ganska tidigt. Av det jag fått återberättat för mig hade jag tydligen ett extremt intresse för siffror redan som treåring.

Hur skulle du beskriva dig själv med en mening?
Helhjärtad och ambitiös person med ett kanske lite för stort fotbollsintresse.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag har som mål att göra ett halvmaraton i sommar så för att få en hyfsad tid blir det en del löpträning om veckorna. Helgerna går till stor del åt till att följa engelsk ligafotboll. Även om det ser mörkt ut hoppas jag fortfarande att Arsenals säsong inte är över än.

Vad är det bästa med att jobba på Uppstuk?
Det är ett härligt gäng kollegor som alla lägger ner fullt engagemang för att driva företaget framåt. Det smittar av sig och gör det väldigt roligt att jobba.

Finns det något speciellt du vill hinna genomföra under din tid på Uppstuk?
Jag vill utveckla ekonomifunktionen så att den på ett enklare sätt kan användas för att ge ett aktivt stöd till våra olika affärsområden.

Var ser du dig själv om 5 år?
Jag jobbar med något som liknar det jag gör idag, om inte i Uppsala så kanske i Stockholm eller någon annanstans i världen. Det viktigaste är att jag har en roll där jag har möjlighet att påverka och utveckla.

Ditt favoritcitat?
”Du misslyckas inte förrän du slutar att försöka” – Albert Einstein

 


Vill du komma i kontakt med Emmanuel? Klicka här!