Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Ny medarbetare – Madeleine Saari Byström

2017-08-30
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone


Låt oss presentera Uppstuks senaste tillskott, nya sälj och marknadschefen Madeleine Saari Byström. Madeleine kommer ha ansvar för att Uppstuk syns och hörs i näringslivet och studentlivet i Uppsala för att fler företag och studenter ska kunna ha utbyte framöver. Vi kickstartar veckan med en intervju med vår nya medarbetare. Varmt välkommen Madeleine! 

Vem är du?
Jag är en tjej med idrottsbakgrund som har elitsatsat inom tennis. De senaste åren har jag studerat master inom ekonomi på Uppsala Universitet. Innan dess var jag på college i USA i ett antal år där jag kombinerade studier och tennis. 

​Vad är din roll på Uppstuk?
Jag ser min roll på Uppstuk som den som kan påverka Uppsalas studenter att få en chans att jobba både under och sedan efter sina studier. Min roll är även att få Uppsala att växa som stad genom att hjälpa företagen i Uppsalas näringsliv.

Hur skulle du beskriva dig själv med en mening? 
Driven och positiv som gillar de flesta former av idrott.

Vad gör du helst på fritiden?
Spelar tennis eller är ute på dagsvandringar. Är också trevligt att träffa vänner på middagar. Nyligen har jag börjat spela och tävla inom sporten padel som är väldigt kul!

Vad är det bästa med Uppstuk enligt dig? 
Att få Uppsala att växa som stad. Den möjligheten som ges till Uppsalas studenter att få jobba i Uppsala istället för att flytta eller pendla till andra städer är ovärderlig.

Finns det något speciellt du vill genomföra i din nya roll som sälj- och marknadschef på Uppstuk? 
Skapa fler jobbmöjligheter för studenter samt roliga event som får studenter att vilja stanna kvar och bo i Uppsala även efter sina studier.

Var ser du dig själv om 5 år?
Jag jobbar i ett företag där arbetsuppgifterna känns motiverande och som har värderingen som stämmer in med mina egna.

Favoritcitat? 
”Don´t count the days make the days count”