Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Ny medarbetare – Malin Bohman

2017-08-30
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Vi på Uppstuk vill hälsa vår nya medarbetare Malin Bohman varmt välkommen till det interna teamet! Konsultchef är en ny tjänst i Uppstuks organisation och konsulternas och uppdragsgivares närmaste kontakt under uppdragen. Malin börjar som konsultchef på deltid, en tjänst som hon kombinerar med sina studier på personalvetarprogrammet vid Uppsala Universitet. 

Hej Malin! Vem är du?
Jag är 27 år och kommer från Nyköping. De senaste åtta åren har jag bott och jobbat i Stockholm där jag bland annat varit restaurangchef på Max. Under hösten 2016 flyttade jag till Uppsala för att plugga till personalvetare.

Hur skulle du beskriva dig själv med en mening?
Om jag beskriver mig själv med en mening skulle jag vilja säga att jag är driven, målinriktad, samtidigt en aning flummig tjej som ofta går runt och sjunger och visslar för mig själv.

Vad gör du helst på fritiden?
Min fritid spenderar jag gärna med att umgås med familj och vänner och detta helst i kombo med att laga mat och baka. Är grym på att sträckkolla serier och jag har en liten avokadofamilj som jag odlat fram från grunden i min lilla studentlägenhet. Jag reser gärna mycket och helst till mindre turistiga resmål. På fritiden är jag även verksamhetsledare inom Röda Korset Ungdom, där jag får vara delaktig att skapa en bättre integration i Uppsala.

Vad är det bästa med Uppstuk enligt dig?
Det bästa med Uppstuk är att de möjligheter vi ger till studenter att kunna komma ut på arbetsmarknaden direkt efter examen. Sedan tycker jag det verkar vara en supermysig arbetsplats och eftersom jag är student själv känns det fantastiskt att få lägga upp mitt egna schema.

Finns det något speciellt du vill genomföra i din nya roll som konsultchef på Uppstuk?
Uppstuk har växt mycket den senaste tiden och jag ser fram emot att få vara en del av dess utveckling samt hjälpa organisationen att växa ännu mer då det finns mycket potential för Uppstuk.

Var ser du dig själv om 5 år?
Om 5 år har jag förhoppningsvis en tjänst i Stockholm som HR-chef inom ett företag med bra värderingar och visioner. Sen hoppas jag att mina avokados fått frukt. Har hört i efterhand att det tydligen ska vara omöjligt.

Favoritcitat?
”Chilla Gunilla!”