Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Ny medarbetare – Julia Ivehammar

2017-10-20
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Varmt välkommen till Uppstukteamet Julia Ivehammar!  Julia arbetar sedan september som konsultchef på deltid i kombination med sina studier på ekonomprogrammet vid Uppsala Universitet. Låt oss nu lära känna Julia lite bättre.

Hej Julia! Vem är du?
Jag är en person som gillar att ha många saker igång och trivs bäst när mycket händer. Bor sedan drygt ett år tillbaks i underbara Uppsala och studerar ekonomi. Kommer från Linköping men trivs hur bra som helst här i Uppsala.

Vad är din roll på Uppstuk?
På Uppstuk har jag en förvaltande roll där jag är länken mellan våra konsulter och företag. Jag ser till att allt flyter på bra och att både studenter och kunderna får ut vad de förväntat sig. Att vara en del av det interna teamet på Uppstuk innebär även att vara Uppstuks ansikte utåt på olika evenemang vilket är jätteroligt.

Hur skulle du beskriva dig själv med en mening?
Driven, engagerad och målinriktad, alltid på jakt efter nya utmaningar.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag älskar att upptäcka nya ställen och reser så mycket jag kan. Allt från storstads-sightseeing till vandring. Annars är jag en sann serie- och filmfantast och går mer gärna på bio.

Vad är det bästa med Uppstuk enligt dig?
Hela konceptet! Uppstuk består av ett stort gäng drivna, kompetenta och fantastiska personer, som tillsammans bidrar till Uppsalas näringsliv. Vårt koncept gör att både företag hittar nya, bra personer och får hjälp med deras behov samtidigt som våra konsulter får möjligheten att utvecklas, en perfekt win-win. Stämningen som Uppstuk har och främjar är riktigt härlig.

Finns det något speciellt du vill genomföra i din nya roll som konsultchef på Uppstuk?
Jag vill få fler studenter att få upp ögonen för Uppstuk och hjälpa till att utöka vårt fantastiska gäng med fler talanger. En av de sakerna som fick mig att söka mig till Uppstuk är vårt mål med att vara bryggan mellan studenter och näringslivet vilket jag tror är otroligt viktigt, och något jag vill fortsätta vara med och stärka.

Var ser du dig själv om 5 år?
Det är viktigt att hela tiden utmana sig själv och utvecklas, så om 5 år ser jag mig på ett ställe där jag är omgiven av inspirerande människor och får arbeta i en utmanande och spännande roll.

Vi ser fram emot att arbeta med dig framöver Julia!