Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Månadens konsult

2018-11-13
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Vi vill gratulera Tobias som i november blivit utsedd till månadens konsult! Tobias har påbörjat sin resa som konsult hos Uppstuk i början av juni, och har imponerat från första dagen med sitt enorma driv och kompetens. För tillfället jobbar han som SEO-specialist hos Mediamind i Uppsala, där han redan efter drygt en månad visat framfötterna på ett otroligt uppskattat sätt. Låt oss nu lära känna Tobias bättre!

Vem är Tobias?
En klurig fråga, men kort och koncist: En versatil person med kompetens inom flera olika områden och ett stort intresse för digital marknadsföring. Trivs bäst i en varierande roll där jag får hålla i trådarna och ha kundkontakt. Ger alltid det lilla extra och är väldigt mån om såväl kundens framgång som teamets.

Hur känns det att få utmärkelsen ”Månadens konsult”?
Det är förstås väldigt kul! Känns som om jag gjort bra ifrån mig.

Hur är det att jobba som konsult via Uppstuk?
Det är väldigt lärorikt och man får en inblick i flera olika organisationer. Jag har varit inblandad i olika projekt och just nu utför jag ett uppdrag hos Mediamind. Trivs väldigt bra här och får ett utlopp för mitt engagemang.

 Varför rekommenderar du Uppstuk?
Det är en jättebra möjlighet för såväl studenter som utexaminerade att få stöttning i sin karriär och foten in i spännande företag. Personalen på Uppstuk är kunniga på att ta vara på ens motivation och kompetens, och gör sitt yttersta för att hitta ett jobb hos ett företag som matchar ens profil och intressen.

Stort grattis Tobias! Vi önskar dig all lycka till fortsättningsvis och ser fram emot att följa din resa.