Vill du bli kontaktad?

Tillbaka till Nyheter

Månadens konsult

2018-11-19
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Vi vill gratulera Ebba som i november blivit utsedd till månadens konsult! Ebba har påbörjat sin resa som konsult hos Uppstuk i juni, och har visat framfötterna från dag ett. För tillfället jobbar Ebba hos bioteknikföretaget Biovica i Uppsala. Då de är otroligt nöjda med hennes insats har de tagit beslutet att överrekrytera henne från första december. Låt oss nu lära känna Ebba bättre!

Vem är Ebba?
Jag är civilingenjör i molekylär bioteknik och blev färdig med studierna nu i våras. Jag tycker att det är roligt att jobba praktiskt med labbarbete och motiveras av att få klura på och lösa problem.

Vart är du ute på uppdrag idag och vad får du göra?
Jag är på Biovica, ett life science-företag som utvecklar assays för att mäta cancermarkörer. Jag jobbar som forskningsingenjör och i jobbet ingår mycket labbande och dataanalyser. Jag trivs jättebra med mitt uppdrag, Biovica är ett mycket spännande företag och mina arbetsuppgifter är väldigt stimulerande och utvecklande!

Hur är det att jobba som konsult via Uppstuk?
Att jobba via Uppstuk har gett en fantastiskt bra möjlighet att komma in på ett företag som nyutexaminerad, en perfekt övergång mellan studierna och arbetslivet! Man har alltid möjlighet att få hjälp och stöd av personalen på Uppstuk vilket känns bra då man är ny på jobbet.

Hur känns det att få utmärkelsen ”Månadens konsult”?
Det känns väldigt kul. Roligt att få uppskattning för sitt arbete!

Ett stort grattis Ebba! Vi ser fram emot att få följa din resa.