Vill du bli kontaktad?

Företag

Varför anlita Uppsala Studentkonsulter?

Uppstuk, Uppsala studentkonsulter är bryggan mellan Uppsalas studenter och näringslivet. Genom att skräddarsy lösningar stärker vi såväl företag som organisationer och offentlig sektor. Uppstuks konsulter bidrar med den senaste kunskapen, ett stort engagemang och nya infallsvinkar. Genom vår nära koppling till Uppsalas universitet har vi möjligheten att leverera konsulter med kunskap inom en lång rad olika affärsområden. Våra nära samarbeten med flertalet av Uppsalas kårer och studentföreningar ger oss dessutom en unik närhet till studenterna vilken gör oss till experter på att hitta rätt studentkonsult för just era behov.

Hör av er så kan vi diskutera hur vi kan stärka just er verksamhet!

Våra affärsområden

Teknik

Våra studentkonsulter har en bred kompetens inom teknik då basen byggs av studenter från civilingejör-och högskoleingenjörsprogrammen. Arbetet är inom CAD, bygg, elektronik till miljöfrågor. Vi kombinerar gärna vår kompetens med de andra affärsområdena.

Energi

Energibesparingar, elproduktion eller energikartläggningar. Våra studentkonsulter hämtas från de civilingenjörsutbildningar som verkar inom energifältet och vi kan erbjuda lösningar på både teknisk och systemnivå för dig och ditt företag.

Life science

På Uppstuk har vi drivna studentkonsulter inom Life science. Vi har konsulter som hjälper er med bland annat våtlabsarbete, modellering samt researcharbete. Konsulternas kompetenser innefattar allt från bioinformatik, kemiteknik och biologi till medicin och farmaci.

IT

Våra studentkonsulter inom IT har erfarenhet och goda kunskaper av programmering och systemutveckling. Vi skräddarsyr en komplett lösning efter ert behov inom allt från hemsidor och applikationer till databashantering och IT-support.

Grafisk design

Våra kreativa studentkonsulter inom grafisk design kan hjälpa dig med allt från att ta fram din nya logotyp till ny grafisk profil eller design på hemsida. Det är bara din fantasi som sätter gränserna på vad våra studentkonsulter kan utföra.

HR

Uppstuk erbjuder drivna studentkonsulter till HR-uppdrag inom bl.a. research, rekrytering och administration. Vi skräddarsyr ett HR-stöd utifrån era behov och önskemål.

Marknad

Våra studentkonsulter inom marknad kan utföra allt från marknadsanalyser, marknadsstrategier och marknadsundersökningar till konceptutveckling och kvalitetssäkring. Studentkonsulterna har goda erfarenheter och kunskaper vilket gör att ditt projekt blir så bra som möjligt.

Ekonomi

Inom affärsområdet Ekonomi får våra studentkonsulter tillämpa sina kunskaper inom bland annat bokföring och statistik samtidigt som våra kunder får behövlig assistans. Vårt nära samarbete med Uppsala ekonomerna medför att vi kan välja ut de mest kompetenta studenterna till våra konsultuppdrag.

Tidigare Kunder