Vill du bli kontaktad?

Student

Meriterande arbete innan examen

Uppstuks mål är att hjälpa drivna och duktiga studenter ut på arbetsmarknaden. Detta via spännande konsultuppdrag, relevanta för det du valt att studera, under tiden du studerar och efter examen. Konsultuppdragen varierar i omfattning från några timmar i veckan till arbet på heltid. Vi matchar uppdragen mot vad som passar dig. Vi värdesätter all din kompetens, såväl akademisk som egna projekt och tidigare arbeten.

Varje student är unik och det är något vi tar vara på. Genom att både jobba med att hitta rätt studentkonsult till inkomna uppdrag och att hitta rätt uppdrag för just din kompetens blir vi experter på att sätta rätt person på rätt plats. Registrera dig i vårt konsultnätverk idag!

Hur blir jag studentkonsult?

Hej! Mitt namn är Sofia och jag är HR-chef på Uppstuk. Det är jag som ansvarar för företagets rekrytering och HR-processer. Som student har du chansen att få relevant erfarenhet parallellt med dina studier genom att bli studentkonsult hos Uppstuk. Ta första klivet genom att registrera dig i vårt kandidatnätverk, connect, eller genom att söka något av våra lediga jobb via vår karriärsida. Lycka till!

Sofia Maier
HR-chef

Hur är det att vara konsult?

Månadens konsult – Nils Simonsson

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Oktober kickar igång med en inblick i företaget KPMG och konsultens Nils Simonssons…

Läs nyheten >>

Månadens konsult Oskar Klavebäck

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Denna månad är det Oskar Klavebäck som ger en inblick i ett…

Läs nyheten >>

Månadens konsult Jesper Jansson

Månadens konsult är ett projekt som Uppstuk startat upp under hösten 2015 där vi vill ge både studenter och företag en inblick i våra konsulters arbete. Vi kommer därför varje månad låta en av våra konsulter presentera deras arbete och vilka utmaningar de står inför. Denna månad får vi en inblick i affärsområdet IT, där Jesper Jansson berättar…

Läs nyheten >>

Konsultcitat

Genom att arbeta som konsult på Uppstuk fick jag en förståelse för kommunikationen mellan kunder och företag. Det gav också en väldigt bra kontakt med arbetslivet!

— Elsa Härdelin, Konsult, 2014-2015

Men det har varit trevligt och bra på Uppstuk jag fick hjälp från HR ansvarige snabbt och hade bra kontakt med dom.

— Johanna Nohldén, Konsult, 2015

Min bästa erfarenhet som konsult på Uppstuk kommer från att ha haft uppdrag på små och stora företag, vilket hjälpt mig förstå vilken typ av arbetsplats jag trivs bäst på. Dessutom har jag skaffat mig erfarenhet och ovärderliga kontakter! Alla borde ta vara på det Uppstuk har att erbjuda!

— Annica Löfling, Konsult, 2014

Under mina två år på Uppstuk har jag fått arbeta med flera intressanta uppdrag, både ensam och med personer från andra utbildningar. Det har varit både lärorikt och utmanande, och jag tror absolut att mina erfarenheter från Uppstuk gör mig mer attraktiv på arbetsmarknaden i framtiden.

— Vilhelm Rydén, Konsult, 2012-2014